Hypotheek nodig voor een nieuwbouwwoning?

Plan gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Mevrouw de Hypotheekadviseur ↓

Klanten beoordelen ons met een 9,8!

Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Door de eisen voor verduurzaming die aan de huidige nieuwbouwwoningen worden gesteld, zijn de lasten voor gas en electra lager tot nihil. Dat zorgt ervoor dat je vaak meer mag lenen dan wanneer je een bestaande woning koopt. Wij kijken graag met je mee en helpen je graag bij het verkrijgen van een passende en betaalbare hypotheek. En dat kan al voor € 990,-

Waarom kiezen voor Mevrouw de Hypotheekadviseur?

 Onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies

 Makkelijk en snel geregeld vanaf huis

Betaalbaar en betrouwbaar: je betaalt voor wat je afneemt

Klanten beoordelen ons met een 9,8!

 

Vul hier je wens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor jouw hypotheek te bespreken.

  Hoe wil je benaderd worden?
  TelefonischPer email
  We gaan zeer zorgvuldig met je gegevens om, lees ons privacy beleid wanneer je meer wilt weten over hoe wij omgaan met jouw gegevens. Privacy beleid

  Hoe werkt het?

  1. Voorbereiding

  De eerste contacten zijn gelegd, je krijgt toegang tot jouw persoonlijke online dossier. Dit dossier kan je gaan vullen met allerlei persoonlijke gegevens en documenten die wij nodig hebben voor een goed advies. Zodra dit is gebeurd, volgt stap 2.

  2. Persoonlijk Advies

  Eén van onze experts gaat met de aangeleverde informatie aan de slag. We maken een afspraak op kantoor of digitaal om te bespreken wat jouw persoonlijke wensen en doelstellingen zijn. Daaruit volgt een advies op maat. Hiermee kan je bewust een keuze maken voor een hypotheek.

  3. Afronding

  We vragen de uitgekozen hypotheek aan bij de geldverstrekker. We begeleiden het gehele proces en doen alles wat nodig is om jouw hypotheek te accepteren. We blijven er bovenop zitten totdat je hypotheek finaal akkoord is en je naar de notaris kunt!

  Wat zijn de kosten?

  Het gehele traject van de het advies tot de aanvraag en het regelen van je hypotheek kan bij Mevrouw de Hypotheekadviseur voor €990,-. Hiervoor krijg je een vaste hypotheekexpert toegewezen die samen met een backoffice medewerkerster jouw dossier behartigt.

  We werken samen met 32 geldverstrekkers, waaronder:

  Tevreden klanten

  Fam. Zijlstra

  Vanaf het eerste contact tot en met de afronding bij de notaris heeft Christiene ons perfect geadviseerd en begeleid bij de oversluiting van onze hypotheek. Naast de persoonlijke benadering waren wij erg tevreden over het online proces; zeer helder en het was telkens duidelijk wat er voor actie benodigd was. En waar het ons om te doen was is ook gelukt: een super mooi aanbod geaccepteerd wat een aanzienlijke besparing heeft opgeleverd.

  Jan Jaap

  Mevrouw de Hypotheekadviseur geeft uitgebreid antwoord op alle vragen, op ieder moment van de dag beschikbaar (ook ‘s avonds).

  Anita

  Ontzettend goed geholpen, met onze hypotheek voor onze nieuwe woning. Helder en duidelijk advies. Korte lijnen en snelle service met betrekking tot de hypotheek. Wij kunnen de adviseur zeker aanbevelen.

   

  Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek

  Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Vul dan onderstaand formulier in.
  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Hoe wil je benaderd worden?
   TelefonischPer email
   We gaan zeer zorgvuldig met je gegevens om, lees ons privacy beleid wanneer je meer wilt weten over hoe wij omgaan met jouw gegevens. Privacy beleid

   Mevrouw de Hypotheekadviseur is onderdeel van CVS Hypotheken.

   Pin It on Pinterest