Hypotheek binnen 2 weken

Plan gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek ↓

Bij Mevrouw de Hypotheekadviseur ben je verzekerd van deskundig én onafhankelijk hypotheekadvies. Of je je hypotheek nu wilt verhogen, oversluiten of dat je een nieuwe hypotheek wilt aanvragen, je regelt het met Mevrouw de Hypotheekadviseur snel en gemakkelijk online, je hoeft er de deur niet voor uit. We werken met een hoge doorloopsnelheid, waardoor jouw hypotheek al binnen 2 weken geregeld kan zijn.

Waarom kiezen voor Mevrouw de Hypotheekadviseur?

✔ Onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies
✔ Wij werken samen met 32 geldverstrekkers
✔ Makkelijk en snel geregeld vanuit huis
Betaalbaar en betrouwbaar: je betaalt voor wat je afneemt
✔ Al vanaf €990,-

Vul hier je wens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Hoe wil je benaderd worden?
  TelefonischPer email
  We gaan zeer zorgvuldig met je gegevens om, lees ons privacy beleid wanneer je meer wilt weten over hoe wij omgaan met jouw gegevens. Privacy beleid

  Tevreden klanten

  • “Vanaf het eerste contact tot en met de afronding bij de notaris heeft Christiene ons perfect geadviseerd en begeleid bij de oversluiting van onze hypotheek. Naast de persoonlijke benadering waren wij erg te spreken over het online proces: zeer helder en het was telkens duidelijk wat er voor actie benodigd was. En waar het ons om te doen was is ook gelukt: een super mooi aanbod geaccepteerd, wat een aanzienlijke besparing heeft opgeleverd.”
   Fam. Zijlstra
  • “Mevrouw de Hypotheekadviseur geeft uitgebreid antwoord op alle vragen en is op ieder moment van de dag beschikbaar (ook 's avonds).”
   Jan Jaap
  • Wij zijn uitstekend geholpen door Christiene. Ze heeft met ons alle opties besproken, waarna wij een overwogen keuze hebben kunnen maken. Je merkt dat ze veel kennis van zaken heeft en ze heeft ons gedurende het gehele proces geholpen waar nodig. Het was een complete ontzorging en wij zijn super tevreden. Een volgende keer kloppen we zeker weer bij Christiene aan!
   Lilian van Kesteren

  Wat zijn de kosten?

  Het gehele traject van de het advies tot de aanvraag en het regelen van je hypotheek kan bij Mevrouw de Hypotheekadviseur voor €990,-. Hiervoor krijg je een vaste hypotheekexpert toegewezen die samen met een backoffice medewerkerster jouw dossier behartigt.

  We werken samen met 32 geldverstrekkers, waaronder:

  Hoe werkt het?

  Stap 1: Gratis oriënterend gesprek

  Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw/jullie mogelijkheden. Dit gesprek vindt online plaats, je hoeft er de deur niet voor uit. Mocht je vervolgens via ons je hypotheek af willen sluiten, dan volgt stap 2. 

  Stap 2: Persoonlijk dossier vullen

  De eerste contacten zijn gelegd, je krijgt toegang tot jouw persoonlijke online dossier. Dit dossier kan je gaan vullen met allerlei persoonlijke gegevens en documenten die wij nodig hebben voor een goed advies. Zodra dit is gebeurd, volgt stap 3.

   

  Stap 3: Uitgebreid hypotheekadvies

  Eén van onze experts gaat met de aangeleverde informatie aan de slag. We maken online een afspraak om te bespreken wat jouw persoonlijke wensen en doelstellingen zijn. Daaruit volgt een advies op maat. Hiermee kan je bewust een keuze maken voor een hypotheek.

  Stap 4: Bemiddeling tot finaal akkoord

  Wij vragen de uitgekozen hypotheek aan bij de geldverstrekker. We begeleiden het het gehele proces en doen alles wat nodig is om jouw hypotheek te accepteren. We blijven er bovenop zitten totdat je hypotheek finaal akkoord is en je naar de notaris kunt.

  Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek

  Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Vul dan onderstaand formulier in.
  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Wil je direct iemand spreken? We zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur via 0318-55 54 84.

   Hoe wil je benaderd worden?
   TelefonischPer email
   We gaan zeer zorgvuldig met je gegevens om, lees ons privacy beleid wanneer je meer wilt weten over hoe wij omgaan met jouw gegevens. Privacy beleid

   Mevrouw de Hypotheekadviseur is onderdeel van CVS Hypotheken.

   Pin It on Pinterest