Hypotheek nodig voor een nieuwbouwwoning?

Mevrouw de Hypotheekadviseur voorziet je van passend advies en een goede hypotheek!

Natuurlijk zoeken we naar een hypotheek met bouwdepot en goede regels die voorzien is van alle hedendaagse gemakken. Het hypotheekadvies en de hypotheekbemiddeling kost bij ons slechts € 990,-

Wat kan je verwachten?

Je hebt een nieuwbouwwoning op het oog. Leuk! Wij regelen graag je hypotheek, zodat jij je druk kunt maken over de keuken, de kleuren en de inrichting van de nieuwe woning.

Je moet zelf de eerste stap zetten door met ons in contact te treden. Na een telefoongesprek krijg je toegang tot een digitaal en persoonlijk dossier. Je hoeft geen computer-expert te zijn om je dossier te activeren en de velden te voorzien van de juiste informatie. Ook is er een digitale omgeving waarin je gevraagde documenten kunt uploaden.

Zodra jij alles hebt ingevuld en aangeleverd koppelen we een gediplomeerd hypotheekadviseur aan jou.

Zij gaat zich verdiepen in jouw persoonlijke situatie, leest alles door en bekijkt de documenten. Aan de hand daarvan gaat ze aan de slag en volgt er een eerste hypotheek berekening.

Een nieuwbouwhypotheek komt soms ook in aanmerking voor kortingen op de rente of voor korting in verband met energiebesparende maatregelen. Ook vergoeden geldverstrekkers een rente over het geld, dat nog niet uit het bouwdepot is onttrokken. Wij houden met al deze zaken rekening in ons advies.

Als deze berekening klaar is ontvangen jullie een adviesrapport dat dient als praatstuk en nemen we contact op voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor of via skype of telefonisch.

Daar waar wenselijk passen we het advies aan om zo het maatwerk te leveren wat we willen. Op het moment dat de berekening volledig aan alle wensen en doelen voldoet is de adviesfase afgerond.

 Als de hypotheek-opzet bekend is, kunnen we samen op zoek naar een passende geldverstrekker. Het is vaak vooraf niet exact bekend wanneer de grond op jouw naam komt te staan en dat is ook de dag waarop de hypotheekakte meestal passeert. De offerte moet dus een lange geldigheid kennen en ook willen we een goede rentevergoeding in het bouwdepot. Dat en meer is van invloed op de uiteindelijke keuze.

 Als je wilt kunnen wij de uitgekozen hypotheek voor je aanvragen. Na de aanvraag volgt een bevestiging van de geldverstrekker dat de rente voor jou is gereserveerd. Vervolgens gaan we alle gevraagde stukken aanleveren bij de de geldverstrekker. Nu breekt een spannende periode aan, namelijk ‘wordt alles goedgekeurd’. We werken eraan deze periode zo kort mogelijk te laten zijn.

Na akkoord volgt een bindend-hypotheekaanbod.  Als deze door jou doorgenomen is, al dan niet met behulp van jouw adviseur én je bent akkoord, dan resteert dat jij het bindend aanbod moet ondertekenen.

Doordat een groot deel van het proces geautomatiseerd is. En jij ons op voorhand informeert en alles digitaal aanlevert, verloopt alles zeer efficiënt waardoor wij de prijzen voor ons hypotheekadvies en de bemiddeling laag kunnen houden.

Pin It on Pinterest