Wil je jouw huidige hypotheek oversluiten naar een nieuwe hypotheek?

Mevrouw de Hypotheekadviseur kan je helpen!

Voor € 990,- voorzien wij je van een passend advies én maken we ook de nieuwe hypotheek in orde.

Hoe zal het proces verlopen?

Wij begrijpen dat je benieuwd bent wat je te wachten staat. Ons streven is om jou zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn. Dat doen we door één gediplomeerd adviseur met jou in contact te brengen. Jouw persoonlijke adviseur, verdiept zich in jouw dossier en leest zorgvuldig alles door wat je hebt ingevuld en aangeleverd.

Voordat we zover zijn moet jij de eerste stap zetten door te bellen met 0318 555 484 of een e-mail te sturen naar welkom@mevrouwdehypotheekadviseur.nl om het contact tot stand te brengen.

Na het telefonisch contact krijg je toegang tot een persoonlijk digitaal dossier. Je hoeft gelukkig geen computerexpert te zijn, om dit dossier te activeren en de velden in te vullen met de juiste informatie.
Je kunt ook de benodigde documenten uploaden in het daarvoor bestemde systeem. Als alles is ingevuld en aangeleverd gaan we voor jou aan het werk.

Volledig op jouw situatie en wensen afgestemd brengen wij een hypotheekadvies uit. Dit eerste adviesrapport kan je beschouwen als een praatstuk. We brengen niet alleen de hypotheek in kaart zoals deze er mogelijk uit kan komen te zien, maar ook berekenen we welke risico’s er op de loer liggen als het inkomen verlaagd wordt door een onvoorzien voorval zoals arbeidsongeschiktheid. Natuurlijk maken we ook inzichtelijk wat de kosten zullen zijn, als je hiervoor een verzekering wilt afsluiten om de financiële gevolgen hiervan (deels) op te vangen.

Zodra het advies gereed is, maken we een afspraak om het advies door te spreken. Tijdens dit persoonlijke gesprek bij ons aan tafel, via de telefoon of via skype, stellen we daar waar wenselijk het advies bij. Want we streven naar een hypotheek die volledig aansluit op jouw wensen en doelstelling.

Zodra bekend is hoe de nieuwe hypotheek eruit moet zien is de adviesfase afgerond.

Als je wilt kunnen wij de uitgekozen hypotheek voor je aanvragen bij de gekozen geldverstrekker. Als eerste volgt er dan een rente aanbod of bevestiging van rente reservering door de geldverstrekker. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle benodigde informatie en documenten op de juiste wijze bij de geldverstrekker worden aangeleverd. Indien de geldverstrekker akkoord gaat met alle aangeleverde informatie wordt een bindend-hypotheekaanbod uitgebracht.

Als deze door jou doorgenomen is, al dan niet met behulp van onze adviseur en je bent akkoord dan resteert dat jij het bindend aanbod moet ondertekenen.
Wij krijgen van jou het getekend bindend aanbod retour en zorgen voor de afhandeling.

Ook informeren wij de notaris en controleren wij de hypotheekakte.

Optioneel is dat wij de hypotheek ook naderhand blijven onderhouden met een nazorg-abonnement.

Doordat jij ons vooraf, volledig informeert, alles digitaal aanlevert én een groot deel van het proces, bijna volledig geautomatiseerd gaat, kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven een hypotheekadvies geven en een hypotheek op maat verzorgen.

Pin It on Pinterest