Op zoek naar een goede hypotheek?

Onze hypotheekadviseur geeft je een persoonlijk hypotheek advies.

En dat kan al voor € 990,- waarbij wij ook de hypotheek voor jou regelen! Wij werken samen met 32 verschillende hypotheek aanbieders, daarom vinden wij altijd een hypotheek die bij jou past.

Wat kan je verwachten?

Natuurlijk ben je benieuwd wat je te wachten staat als je via ons een hypotheek wilt aanvragen. Allereerst willen wij benadrukken, dat je advies krijgt van een gediplomeerd hypotheekadviseur. De adviseur wordt aan jou gekoppeld, zodat je persoonlijk advies krijgt en niet steeds alles opnieuw hoeft uit te leggen.

De eerste stap is dat je ons belt of een e-mail stuurt om contact te leggen. Nadat we telefonisch contact hebben gehad krijg je toegang tot een persoonlijk digitaal dossier. Dit dossier dien je volledig in te vullen en je kunt er ook de gevraagde documenten uploaden, te denken valt hierbij aan een loonstrook en taxatierapport van de woning. Zodra je alles hebt ingevuld en de gevraagde stukken hebt aangeleverd gaat de adviseur aan de slag.

Er wordt een advies uitgebracht dat dient als ‘praatstuk’. Natuurlijk denken we daarbij ook aan de risico’s die op de loer liggen. Wat gebeurt er met het inkomen als je werkloos of arbeidsongeschikt raakt of 1 van de aanvragers komt te overlijden, ook deze situatie wordt in kaart gebracht en indien nodig, dragen we ook daar een oplossing voor aan.

Zodra het advies gereed is, waarbij we streven naar snelle doorlooptijden, maken we een afspraak om het advies door te spreken. Daar waar gewenst schaven we het bij en uiteindelijk is er een hypotheek opzet gemaakt die aansluit op jouw wensenDan is de adviesfase afgerond. Als je wilt vragen wij nu de hypotheek aan bij de geldverstrekker die deze hypotheek opzet kan aanbieden.

De hypotheek wordt door ons aangevraagd bij 1 van de aangesloten geldverstrekkers en zodra het rente-aanbod wordt uitgebracht, zullen wij deze na controle naar jou doorsturen. Indien je akkoord bent met de inhoud stuur je het ondertekende rente-aanbod, digitaal naar ons retour en bieden wij dit tezamen met de benodigde extra stukken aan bij de geldverstrekker ter acceptatie.

Zodra de geldverstrekker alle stukken na controle akkoord bevonden heeft wordt het bindend aanbod uitgebracht. Als deze door jou doorgenomen is, al dan niet met behulp van onze adviseur en je bent akkoord dan resteert dat jij het bindend aanbod moet ondertekenen.

Wij krijgen van jou het getekend bindend aanbod retour en zorgen ervoor dat de geldverstrekker alles verder afrondt. In dezelfde periode kunnen wij, de extra verzekeringen regelen die de financiële schade (deels) opvangt die ontstaat indien je arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden.

Ook informeren wij de makelaar en de notaris en controleren wij de hypotheekakte.

Doordat jij ons vooraf, volledig informeert, alles digitaal aanlevert én een groot deel van het proces, zoals aanleveren en controleren van de documenten bijna volledig geautomatiseerd gaat, kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven een hypotheekadvies geven en een hypotheek op maat verzorgen.

Pin It on Pinterest