Over ons

Hallo! Wat leuk dat je meer over ons te weten wilt komen. Logisch ook, je wilt immers weten met wie je te maken hebt wanneer je voor zo’n belangrijke beslissing staat.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Mevrouw de Hypotheekadviseur een onderdeel is van CVS Hypotheken. Waarom? CVS Hypotheken is een full-service bureau voor hypotheekadvies en -bemiddeling, opgericht in 2004 in Veenendaal.

We hebben al jarenlang ervaring met het geven van advies en het bemiddelen voor de hypotheek die bij jou past, niet geheel onbelangrijk wanneer je een mooie nieuwe stap wenst aan te gaan.

We zijn begonnen met Mevrouw de Hypotheekadviseur om onze diensten aan te vullen. Het overgrote deel van de Nederlandse consumenten koopt al regelmatig producten online, waarom zouden we dit dan niet ook doen met hypotheekadvies en -bemiddeling was onze vraag.

Ons nieuwe kantoor  in aanbouw

Met gepaste trots presenteren wij ons nieuwe onderkomen. Na 15 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in de monumentale Frisia Villa in het centrum van Veenendaal, verhuizen wij in 2019 naar een modern nieuw kantoor aan de oevers van de Nederrijn. Het kantoor wordt gebouwd tussen Rhenen en Elst (Ut).

Advies van Mevrouw de Hypotheekadviseur

Bij Mevrouw de Hypotheekadviseur kan je gewoon een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor voeren met de adviseur die jouw hypotheek gaat regelen. Wil je dat niet? Geen probleem, met een telefoon en het internet kunnen we natuurlijk ook van alles voor je betekenen, lekker makkelijk. Door middel van het contact kunnen wij je van een advies voorzien dat aansluit op jouw wensen en doelstellingen.

Hebben we alle persoonlijke informatie van jou en weten we wat je wensen en doelstellingen zijn? Dan gaan wij als je ‘personal shopper’ aan het werk, waarbij we op zoek gaan naar de juiste match. Binnen de bij ons aangesloten 20 aanbieders, zoeken wij de hypotheek, lening vorm(en) en geldverstrekker die aansluit bij jouw eisen, wensen en doelen.

Wanneer de hypotheekhoogte, vorm(en) en geldverstrekker bekend zijn, omdat we dit tot in detail met jou besproken hebben, verzorgen wij de aanvraag en begeleiden en controleren wij het gehele proces tot en met de notaris.

Geld uitgeven doen de meeste mensen niet graag. Daarom bieden wij deze online dienst aan tegen een zeer concurrerende prijs. Dat kunnen wij op deze manier aanbieden omdat wij zeer efficiënt werken en jij daar ook zelf jouw steentje aan bijdraagt door de juiste persoonlijke gegevens aan te leveren binnen het aanvraagproces.

Waar kunnen wij u nog meer mee van dienst zijn? 

Hypotheekvormen

Bij Mevrouw de Hypotheekadviseur kan je terecht voor een annuïteiten, lineaire en een aflossingsvrije hypotheek. Ook combinaties van deze drie vormen zijn mogelijk. Klik op lees meer voor details over deze hypotheekvormen.

Bijpassende Verzekeringen

Om ervoor te zorgen dat je prettig kunt blijven wonen na een financiële tegenvaller, bijvoorbeeld doordat je arbeidsongeschikt raakt, laten we zien wat de gevolgen kunnen zijn voor jou en bieden wij jou een passende oplossing.

Nieuws & Updates

Wij hebben uiteraard wat te melden over de laatste ontwikkelingen bij Mevrouw de Hypotheekadviseur en in de financiële markt. Klik op lees meer voor de laatste nieuwtjes en actualiteiten.

Pin It on Pinterest