Mevrouw de Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies en bemiddeling
voor €990,-.

Zoekt u een onafhankelijke én deskundige hypotheekadiseur tegen een scherp tarief?

De verkoop van een huis kost vaak al wel genoeg geld. Daarom wil je de kosten voor het regelen van de hypotheek graag zo laag mogelijk houden.

Bij Mevrouw de Hypotheekadviseur ben je verzekerd van deskundig én onafhankelijk hypotheekadvies. Alles verloopt (indien gewenst) online, waardoor al wel binnen 2 weken jouw hypotheek geregeld kunt hebben.

Deskundig hypotheekadvies hoeft niet duur te zijn, voor €990,- regelen wij het voor je.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hoe werkt het?

Voorbereiding

Stap 1. De eerste contacten zijn gelegd, je krijgt toegang tot jouw persoonlijke online dossier. Dit dossier kan je gaan vullen met allerlei persoonlijke gegevens en documenten die wij nodig hebben voor een goed advies. Zodra dit is gebeurd, volgt stap 2.

Persoonlijk Advies

Stap 2. Één van onze experts gaat met de aangeleverde informatie aan de slag. We maken een afspraak op kantoor of digitaal om te bespreken wat jouw persoonlijke wensen en doelstellingen zijn. Daaruit volgt een advies op maat. Hiermee kan je bewust een keuze maken voor een hypotheek.

Afronding

Stap 3. We vragen de uitgekozen hypotheek aan bij de geldverstrekker. Begeleiden het gehele proces en doen alles wat nodig is om jouw hypotheek te accepteren. We blijven er bovenop zitten totdat je hypotheek finaal akkoord is en je naar de notaris kunt!

Wat zijn de kosten?

Het advies en het regelen van je hypotheek kan bij ons al voor € 990,-. Hiervoor krijg je een vaste hypotheekexpert toegewezen, die samen met een back-officemedewerkster jouw dossier behartigt.

Tevreden klanten


Anita

Ontzettend goed geholpen, met onze hypotheek voor onze nieuwe woning. Helder en duidelijk advies. Korte lijnen en snelle service met betrekking tot de hypotheek. Wij kunnen de adviseur zeker aanbevelen.

 


Fam. Zijlstra

Vanaf het eerste contact tot en met de afronding bij de notaris heeft Christiene ons perfect geadviseerd en begeleid bij de oversluiting van onze hypotheek. Naast de persoonlijke benadering waren wij erg tevreden over het online proces; zeer helder en het was telkens duidelijk wat er voor actie benodigd was. En waar het ons om te doen was is ook gelukt: een super mooi aanbod geaccepteerd wat een aanzienlijke besparing heeft opgeleverd.


Jan Jaap

Mevrouw de Hypotheekadviseur geeft uitgebreid antwoord op alle vragen, op ieder moment van de dag beschikbaar (ook ‘s avonds).

Pin It on Pinterest