Bent u gepensioneerd en wilt u een seniorenhypotheek afsluiten?

Dan bent u bij Mevrouw de Hypotheekadviseur op het juiste adres!

Als u vooraf alle benodigde documenten digitaal aanlevert en ons voorziet van de juiste informatie, dan kunnen wij u voor slechts € 990,– voorzien van deskundig hypotheekadvies en maken we ook de hypotheek voor u in orde.

Wat kunt u verwachten?

Inmiddels hebben wij door de jaren heen veel senioren blij gemaakt met een nieuwe hypotheek. Ondanks dat veel digitaal zal gaan, streven wij ernaar u toch zo persoonlijk mogelijk van dienst te zullen zijn. Er wordt één volledige gediplomeerde dame, met ruim 20 jaar ervaring aan uw persoon gekoppeld. Zij verdiept zich in uw persoonlijke situatie door de aangeleverde stukken zorgvuldig te bestuderen en met u in contact te treden.

Heeft u interesse in een seniorenhypotheek? Bel ons dan op 0318 555 484 en natuurlijk mag u ook een e-mail sturen aan welkom@mevrouwdehypotheekadviseur.nl dan nemen wij contact met u op. Na het telefonisch contact maken wij een digitaal dossier voor u aan en sturen wij u een link naar dat dossier, zodat u de velden kunt voorzien van de juiste informatie en u ontvangt een link naar een dossier waar u documenten digitaal kunt aanleveren. U hoeft geen computerexpert te zijn, om dit voor elkaar te krijgen, maar de nodige ervaring met internet is wel handig. Wilt u dat wij alles inscannen, dat kan, maar daarvoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Op het moment dat u alles heeft gedaan gaat uw hypotheekadviseur voor u aan het werk.

Zodra de globale berekeningen gemaakt zijn maken we een afspraak. Dat kan onder andere in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Tezamen schaven wij de berekening zo bij, zodat het volledig op uw wensen aansluit. En weet u, dat u de hypotheek ook mag ophogen (zolang het passend is bij de marktwaarde van de woning en uw inkomen) om te besteden aan leuke dingen zoals het vieren van een jubileum, of voor een mooie reis, of als appeltje voor de dorst. U benut uw overwaarde zonder de woning te verkopen! Uiteraard mag u het ook besteden aan de woning, de inrichting of om de woning levensloop bestendig te maken. Kortom de seniorenhypotheek kan aan meerdere doelen besteed worden.

Tijdens het adviesgesprek is het doel, vast te stellen hoe de seniorenhypotheek eruit moet gaan zien. Als u wilt is het mogelijk de kosten die u hiervoor maakt ook mee te financieren.

Wij kunnen als u dat wilt deze hypotheek bij de juiste geldverstrekker voor u aanvragen en in orde maken. Nadat wij de aanvraag hebben gedaan ontvangt u bevestiging dat de rente voor u is gereserveerd. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde stukken worden aangeleverd bij de geldverstrekker. Zodra alles akkoord is volgt het bindend aanbod. U stuurt deze, voor akkoord getekend, digitaal naar ons terug en de hypotheek wordt gereed gemaakt om te passeren. Zelf maakt u een afspraak met de notaris.  Wij controleren natuurlijk ook de hypotheekakte voor u.

Pin It on Pinterest