Ga je voor het eerst een huis kopen?

Mevrouw de Hypotheekadviseur kan je hypotheek in orde maken.

Hypotheekadvies en bemiddeling kan al voor € 990,00 en als je wilt kunnen wij je naast de hypotheek ook assisteren bij het krijgen van een starterslening, overlijdensrisicoverzekering of maandlastbeschermer.

Je bent vast benieuwd wat je allemaal te wachten staat.

Als je voor het eerst een huis koopt komt er veel op je af, dat weten wij als geen ander. Dagelijks assisteren we mensen die midden in dit proces zitten. Het is leuk maar ook spannend. Mevrouw de Hypotheekadviseur wil graag wat van die spanning weghalen door je te helpen bij het uitkiezen van de beste hypotheek voor jou. En kan je ook helpen bij het afsluiten van de hypotheek.

Heb je interesse, bel ons vrijblijvend op 0318 555 484 of stuur een e-mail naar welkom@mevrouwdehypotheekadviseur.nl na het telefoongesprek kunnen wij een digitaal dossier voor je aanmaken. Dit persoonlijke en uiteraard goed beveiligde dossier ga jij voorzien van alle gevraagde informatie en tevens ontvang je een link naar een dossier waarin jij alle benodigde documenten kan aanleveren. Zodra jij alles hebt ingevuld en aangeleverd, gaat een gediplomeerd en ervaren hypotheekadviseur voor je aan het werk. De adviseur verdiept zich in jouw persoonlijke situatie en aangeleverde documenten en bereid één en ander zorgvuldig voor. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een Hypotheekgesprek bij ons op kantoor via skype of telefonisch.

Tijdens dit gesprek is het doel om de berekeningen door te spreken en waar nodig bij te schaven. Vervolgens zetten we ons in om een hypotheek en geldverstrekker te vinden die volledig aansluit op jouw wensen en doelstellingen en uiteraard moet het passen bij jouw portemonnee. Ook laten we je de financiële gevolgen zien als je werkloos raakt of langdurig ziek wordt. Maar ook wat er gebeurt als 1 van de aanvragers komt te overlijden. Uiteraard stellen we je ook op de hoogte wat het gaat kosten als je een verzekering wilt afsluiten om de financiële gevolgen op te kunnen vangen, zodat je fijn in je huis kunt blijven wonen als je in deze nare situatie terecht komt.

Als je wilt kunnen wij de hypotheek voor je aanvragen bij de gekozen geldverstrekker en deze voor je in orde maken. In eerste instantie ontvang je een rente aanbod, als deze overeenkomt met de uitgekozen hypotheek kan je dit aanbod ondertekenen en in je dossier uploaden. Wij zorgen dat het getekende rente aanbod met alle benodigde documenten op de correcte wijze worden aangeleverd bij de geldverstrekker. Zodra alles akkoord is volgt een bindend aanbod. Je stuurt deze voor akkoord ondertekend naar ons terug en de hypotheek wordt gereed gemaakt voor passeren.

Wij zullen de makelaar informeren dat het huis nu definitief aan jullie verkocht is. Als het nodig is kunnen wij ook de bankgarantie voor je regelen.

Nadat de hypotheek is ingegaan kan je een nazorg abonnement afsluiten zodat de hypotheek regelmatig gecheckt wordt of er besparingen te realiseren zijn of veranderingen noodzakelijk zijn.

Pin It on Pinterest