Wil je een huis kopen om te verhuren?

Wij helpen je bij de financiering van die woning!

Hypotheekadvies en bemiddeling kan al voor € 990,00  Heb je interesse bel ons vrijblijvend op 0318 555 484 of stuur een e-mail naar welkom@mevrouwdehypotheekadviseur.nl

Wij helpen je bij de financiering van die woning!

Of je de woning nu verhuurd aan je familie, bijvoorbeeld je (studerende) kinderen of derden het kan allemaal. Om de woning die bedoeld is voor verhuur, toch te kunnen financieren met een hypotheek is de verhuurhypotheek op de markt gebracht. Omdat iedere geldverstrekker zijn eigen ‘sausje’ erover heen doet zijn er in de loop der tijd nogal wat verschillen ontstaan. Die verschillen zijn zichtbaar in de rente, de looptijd van de lening, de kleine of grote aflosverplichting, maar ook de hoogte van het bedrag en of je 1 of meerdere panden mag financieren voor de verhuur.

 Wij helpen de consument die graag kleinschalig wil beleggen in onroerend goed. Logisch dat mensen huizen kopen of aanhouden voor verhuur, want je spaargeld levert op de bank momenteel niet veel op. Maar misschien heb je nog niet voldoende spaargeld om de woning die je op het oog hebt te kunnen kopen. De verhuurhypotheek kan dan net dat verschil maken waarmee de aankoop mogelijk wordt.

 Ook gebeurt het dat twee alleenstaanden met ieder een eigen huis gaan samenwonen in één van die twee huizen, het andere huis wordt verkocht of verhuurd. Dat verhuren mag (meestal) niet van de bank die een hypotheek op die woning heeft gevestigd. Wij denken graag met je mee, of je die bestaande hypotheek kunt vervangen door een verhuurhypotheek.

Als onafhankelijk adviseur weten wij wat wel en niet kan en bij welke geldverstrekker. Onze klant informeert ons duidelijk welke woning hij wil aankopen of wil herfinancieren en hoeveel spaargeld er beschikbaar is voor de aankoop. Vervolgens brengen wij een passend hypotheekadvies uit. Je mag een deel aflossingsvrij financieren, de hoogte is afhankelijk van de marktwaarde. Hoe hoog de hypotheek mag zijn ten opzichte van de woningwaarde, verschilt per aanbieder tussen 70% van de getaxeerde marktwaarde, maar ook 80% financieren van de marktwaarde is mogelijk. De minimale lening is € 50.000,- en de maximale lening is € 500.000,-

De marktwaarde waar de hypotheek op gebaseerd is, is in het geval van de verhuurhypotheek een marktwaarde in verhuurde staat. Niet iedere makelaar kan deze taxaties verrichten en niet elke geldverstrekker accepteert een rapport van een willekeurige taxateur. Kies daarom eerst de geldverstrekker die het beste aansluit op jouw eisen en wensen en dan bekijk je welke taxateur de woning kan en mag taxeren. Daarmee voorkom je extra kosten en teleurstelling. Wij helpen graag bij het kiezen van een verhuurhypotheek.

Heb je interesse bel ons vrijblijvend op 0318 555 484 of stuur een e-mail naar welkom@mevrouwdehypotheekadviseur.nl

Wij zijn gevestigd in Elst (Utrecht) maar hebben inmiddels bemiddeld in hypotheken verspreid door heel Nederland. Onze werkwijze is persoonlijk gecombineerd met digitaal, maar bovenal werken wij efficiënt waardoor onze advies en bemiddelingskosten € 990,- zijn.

Wilt u een woonfonds verhuurhypotheek dan komt daar € 350,- aan kosten bij voor de serviceprovider via wie Woonfonds dit aanbiedt. Onze mensen zijn uiteraard gediplomeerd en hebben verstand van deze materie.

Pin It on Pinterest