Hypotheek voor starters

Plan gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek ↓

Hypotheek afsluiten voor een starter

Je eerste huis kopen en deze financieren met een hypotheek, wij maken dit graag voor je in orde. Onze missie is om voor jou de beste hypotheek te vinden tegen de laagste maandlasten.

Hypotheekadvies en bemiddeling kan al voor € 990,00 en als je wilt kunnen wij je naast de hypotheek ook assisteren bij het krijgen van een starterslening, bankgarantie, overlijdensrisicoverzekering of maandlastbeschermer.

Plan direct een gratis en vrijblijvend gesprek met Mevrouw de Hypotheekadviseur. Dat is de snelste weg naar jouw eerste huis.

Vul hier je wens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Hoe wil je benaderd worden?
  TelefonischPer email
  We gaan zeer zorgvuldig met je gegevens om, lees ons privacy beleid wanneer je meer wilt weten over hoe wij omgaan met jouw gegevens. Privacy beleid

  Hoe werkt het?

  1. Voorbereiding

  De eerste contacten zijn gelegd, je krijgt toegang tot jouw persoonlijke online dossier. Dit dossier kan je gaan vullen met allerlei persoonlijke gegevens en documenten die wij nodig hebben voor een goed advies. Zodra dit is gebeurd, volgt stap 2.

  2. Persoonlijk Advies

  Eén van onze experts gaat met de aangeleverde informatie aan de slag. We maken een afspraak op kantoor of digitaal om te bespreken wat jouw persoonlijke wensen en doelstellingen zijn. Daaruit volgt een advies op maat. Hiermee kan je bewust een keuze maken voor een hypotheek.

  3. Afronding

  We vragen de uitgekozen hypotheek aan bij de geldverstrekker. We begeleiden het gehele proces en doen alles wat nodig is om jouw hypotheek te accepteren. We blijven er bovenop zitten totdat je hypotheek finaal akkoord is en je naar de notaris kunt!

  Wat zijn de kosten?

  Het gehele traject van de het advies tot de aanvraag en het regelen van je hypotheek kan bij Mevrouw de Hypotheekadviseur voor €990,-. Hiervoor krijg je een vaste hypotheekexpert toegewezen die samen met een backoffice medewerkerster jouw dossier behartigt.

  We werken samen met 32 geldverstrekkers, waaronder:

  Tevreden klanten

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8! 

  Fam. Zijlstra

  Vanaf het eerste contact tot en met de afronding bij de notaris heeft Christiene ons perfect geadviseerd en begeleid bij de oversluiting van onze hypotheek. Naast de persoonlijke benadering waren wij erg tevreden over het online proces; zeer helder en het was telkens duidelijk wat er voor actie benodigd was. En waar het ons om te doen was is ook gelukt: een super mooi aanbod geaccepteerd wat een aanzienlijke besparing heeft opgeleverd.

  Jan Jaap

  Mevrouw de Hypotheekadviseur geeft uitgebreid antwoord op alle vragen, op ieder moment van de dag beschikbaar (ook ‘s avonds).

  Anita

  Ontzettend goed geholpen, met onze hypotheek voor onze nieuwe woning. Helder en duidelijk advies. Korte lijnen en snelle service met betrekking tot de hypotheek. Wij kunnen de adviseur zeker aanbevelen.

   

  Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek

  Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Vul dan onderstaand formulier in.

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Hoe wil je benaderd worden?
   TelefonischPer email
   We gaan zeer zorgvuldig met je gegevens om, lees ons privacy beleid wanneer je meer wilt weten over hoe wij omgaan met jouw gegevens. Privacy beleid

   Mevrouw de Hypotheekadviseur is onderdeel can CVS Hypotheken.

   Pin It on Pinterest